Terve! Mukava tavata. Minä olen Ville.

Olen mies Itserakastelun takana sekä innostunut itserakastelun harjoittaja.

Olen elämäni aikana monessa mehussa marinoitunut, vuosikymmenen verran markkinointia, viestintää ja myyntiä työkseen omaksi ja muiden iloksi tehnyt pojankloppi. Olen aina elämässäni kulkenut omaa polkuani, aiheuttanut sopivassa suhteessa positiivista hämmennystä sekä pahennusta ja pyrkinyt ymmärtämään asioiden syvintä olemusta.

Ville – Vill – Tahto

Uskon syvästi siihen, että kun muutamme, miten katsomme asioita, asiat muuttuvat. Rakkaudesta ja sen tutkimisesta on tullut itselleni intohimo. Haluan syvästi löytää niitä tekijöitä, joilla voimme avata itsestämme teitä tuohon mystiseen, maagiseen ja elämää ja jopa universumia suurempaan voimaan eli rakkauteen. Kun päätämme katsoa maailmaa rakkauden linssin läpi voimme huomata, että me olemme kaikki yhtä.

Historiaa

Vuoden 2019 lopussa kehoni ja mieleni sanoivat seis. Burnout ja 20-luvun pandemia tarjosivat minulle täydellisen mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan itseäni, että mitä oikeasti haluan ja kuka minä oikeastaan olen.

Teinivuosien hormonien hyrräämisestä alkanut ja vastakkaista sukupuolta kohtaan noussut kiinnostus aikaansai minussa muutoksen. Katsellessani vatsamakkaroitani ja nuudelikäsiäni ei itsetuntoni ja varmuuteni varsinaisesti huutanut tarzanhuutoa, jonka takia aloinkin vimmatusti kuluttamaan lenkkipolkuja sekä Soukan kuntoklubin ja Espoonlahden uimahallin hauispenkkejä.

Tuosta hetkestä kipinänsä saanut kiinnostus hyvinvointiin on pysynyt elämässäni läsnä tähän päivään saakka. Menneisyyden aaveiden – lähinnä elämässäni aiemmin ollutta velkahelvettiä ja sen aikaansaamaa mielen ja ajattelun vääristymistä johtanut kujanjuoksu loppui kuin seinään palaessani loppuun. Tuon myötä ajatukseni ja tavoitteeni ja ennen kaikkea arvoni kirkastuivat ja tajusin, mihin haluan elämääni viedä ja aikaani tällä planeetalla käyttää.

Mieleeni palasi elävästi eräs kesäinen päivä Lappeenrannan yliopistolla kesätöissä. Istuin hyvän ystäväni kanssa yliopiston viereisellä laiturilla mietiskelemässä ja juonimassa tulevia. Käsillä olleiden kesätöiden ohella pohdimme myös innoissamme tulevaisuuttamme koulun jälkeen. Kaivoin tuon suunnitelmadokumentin esiin ja sen ensimmäinen rivi kolahti:

”Hyvinvointia ja menestystä hyvinvoinnin luonnin kautta…”

Tartuin tuohon ja kiinni ja aloin hyödyntämään täysillä oppimaani. Vuosia, miltei vuosikymmenen kaljuni sisällä kypsynyt idea on nyt tässä edessänne. Tai ainakin sen ensimmäinen askel. Lämpimästi tervetuloa mukaan Itserakastelemaan. Toivottavasti löydät täältä lämpimiä ja ajatuksia nostattavia hetkiä. Ja ennen kaikkea annat itsellesi mahdollisuuden pienelle rakastelun hetkelle. Itsesi kanssa.

Hartaudella,

Ville

P.S. Minulle saa myös laittaa viestejä osoitteeseen itserakastelu@gmail.com.

Cause there’s a thing called love
That we all forget
And it’s a wasted love
That we all regret

You live your life just once
So don’t forget about a thing called love
Don’t forget, forget about a thing called love

Jono Grant, Paavo Siljamäki, Tony McGuinness