Terve! Mukava tavata. Minä olen Ville.

Olen mies Itserakastelun takana sekä innostunut itserakastelun opiskelija ja harjoittelija.

Olen elämäni aikana monessa mehussa marinoitunut, vuosikymmenen verran markkinointia, viestintää ja myyntiä työkseen omaksi ja muiden iloksi tehnyt pojankloppi. Olen aina elämässäni kulkenut omaa polkuani, aiheuttanut sopivassa suhteessa positiivista hämmennystä sekä pahennusta ja pyrkinyt ymmärtämään asioiden syvintä olemusta.

Ville – Vill – Tahto

Uskon syvästi siihen, että kun muutamme, miten katsomme asioita, asiat muuttuvat. Rakkaudesta ja sen tutkimisesta on tullut itselleni intohimo. Haluan syvästi löytää niitä tekijöitä, joilla voimme avata itsestämme teitä tuohon mystiseen, maagiseen ja elämää ja jopa universumia suurempaan voimaan – rakkauteen. Kun päätämme katsoa maailmaa rakkauden linssin läpi voimme huomata, että me olemme kaikki yhtä.

Historiaa

Vuoden 2019 lopussa kehoni ja mieleni sanoivat seis. Burnout ja 20-luvun pandemia tarjosivat minulle täydellisen mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan ja kuulemaan itseäni, että mitä oikeasti haluan ja kuka minä oikeastaan olen.

Teinivuosien hormonien hyrräämisestä alkanut ja vastakkaista sukupuolta kohtaan noussut kiinnostus aikaansai minussa muutoksen. Katsellessani vatsamakkaroitani ja nuudelikäsiäni ei itsetuntoni ja varmuuteni varsinaisesti huutanut tarzanhuutoa, jonka takia aloinkin vimmatusti kuluttamaan lenkkipolkuja sekä Soukan kuntoklubin ja Espoonlahden uimahallin hauispenkkejä.

Tuosta hetkestä kipinänsä saanut kiinnostus fyysiseen paremminvointiin on pysynyt elämässäni läsnä tähän päivään saakka. Välillä enemmän ja välillä vähemmän omaa kehoania kuunnellen. Menneisyyden aaveiden, johon lukeutui muun muassa velkahelvettiä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa sisältänyt nuoruuden kaverisuhde ja alkoholisti-isä, pitkään jatkunut kujanjuoksu loppui kuin seinään palaessani loppuun. Tuo hetki oli yksi elämäni kauheimpia, mutta samaan aikaan myös kauneimpia kokemuksiani ja olen sitä ikuisesti kiitollinen. Tuo hetki raotti minulle ovea sinne, jossa Minä olen.

Tuosta tilasta minulle annettiin sana:

Itserakastelu.

En tuossa hetkessä vielä tiennyt yhtään, mitä se tarkoitti. Tuo sana resonoi minussa vahvasti ja se alkoi liikuttaa minua. Se opasti minut hengitykseni pariin, se opetti minut rauhoittamaan hermostoni ja löytämään kotini kehostani. Aloitin radikaalin polun. Radikaalin rakkauden polun, jossa rakastan itseäni täysin ehdoitta ja ilman jarruja. Itserakastelu avaa minulle merkitystään päivä päivältä enemmän. Toivon, että oman seikkailuni ja löytöretkeni myötä löytyvät aarteet auttavat myös sinua löytämään väkevämpään rakkauteen itsessäsi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Itserakastelemaan. Koska ensin on rakastettava Itseä.

Hartaudella & rakkaudella,

Ville Jahn

(2/4 Generator)

P.S. Minulle saa myös laittaa viestejä osoitteeseen itserakastelu@gmail.com.

Cause there’s a thing called love
That we all forget
And it’s a wasted love
That we all regret

You live your life just once
So don’t forget about a thing called love
Don’t forget, forget about a thing called love

Jono Grant, Paavo Siljamäki, Tony McGuinness