Kategoriat
Kirjoituksia

Kaikki, mitä haluat

Anna itsellesi kaikki, mitä olet ikinä halunnut. Joka päivä, kun heräät, anna itsellesi se, mitä kaikkein eniten haluat. Joka päivä, ennen kuin nukahdat, anna itsellesi se, jota olet aina halunnut.

Meillä ihmisillä on ihmeellinen kyky kuvitella. Kaikki asiat, joita me olemme luoneet tähän maailmaan, ovat aloittaneet syntymänsä mielikuvituksessamme. Se puhelin tai tietokone, josta tätä tekstiä luet, vaatteet, joita kannat, se auto, jolla ajat – nuo kaikki ovat olleet ensin mielikuvia yhden ihmisen tajunnassa. Tuolta tajunnasta ne ovat löytäneet tiensä tähän fyysiseen maailmaamme.

Mielikuvituksemme on väkevä luova voima. Jotkut kutsuvat sitä Jumalaksi. Mielikuvituksemme on se korkeampi Minä, joka määrittää, kuka minä olen. Mitä ovat taakkani, joita kannan? Mitä ovat uskomukseni tästä maailmasta? Onko maailmani täynnä rakkautta vai pelkoa ja vihaa? Moni meistä on voinut saada nämä uskomukset lahjana ja toiset traumoina. Tällöin meille ei välttämättä ole siunaantunut vaihtehtoja sille, mitä uskomme vaan uskomme on määritetty puolestamme. Ihminen on kuitenkin ihme olento. Tuo ihme on kykymme sopeutua ja sopeuttaa itseämme. Meillä on siihen asti kunnes astumme hautaan ja tuonpuoleiseen, kyky muovata itseämme kuin savea.

Tuo savi on voinut aikojen saatossa kuivua ja jähmettyä. Tällöin se tarvitsee ystäväkseen valajansa rakastavaisen kosketuksen, ymmärrystä ja aikaa. Voimme harjoittaa tietoisuuttamme ja saada tilaa sisäiseen maailmaamme. Voimme alkaa pian huomaamaan, että ajatusten ja tunteiden, joihin niin äkkipikaisesti usein samaistumme, lisäksi sisällämme on jotain huomattavasti isompaa. Tuo valtavuus ja valtakunta, tuo hiljainen tarkkailija, tuo mustasta tyhjyydestä maailmoja ja kokemuksia esiin loihtiva olemus on Sinä.

Sinulla on valtava luomisen voima. Jotkut kutsuvat tuota luomisen voimaa Jumalaksi. Se ei ole meistä irrallaan oleva voima vaan se on meidän syvin olemuksemme. Meillä on voima valita, mitä koemme täällä maan päällä elämämme aikana. Me itse määritämme kohtalomme, jos sellaisen haluamme itsellemme kirjoittaa. Me itse määritämme, miten koemme maailmaa ja mitä me siitä uskomme.

Kaikki alkaa mielikuvituksessamme. Mitä sinä haluat nyt? Mitä sinä haluat nyt kaikkein eniten? Sulje silmäsi. Hengitä syvään. Tunne turva kehossasi. Koe tuo musta tyhjyys. Täällä olet turvassa. Tämä on kotisi. Tämä on sinä. Täältä käsin sinä olet luova maailmasi. Anna nyt itsellesi se, jota kaikkein eniten haluat. Se voi olla mitä vaan. Ei ole oikeaa tai väärää. Ei ole mitään, mitä pitäisi tai kuuluisi. On vain sinä ja sinun halusi ja kaipuusi. Täytä tuo halu. Täytä oma lasisi. Kun oma lasisi on ääriä myöten täynnä, valuu se yli muille.

Voit pian huomata, että tunnet saaneesi sen, jota haluat. Kehomme uskoo sen todeksi. Hyvän olon kemikaalit valtaavat pian suonesi. Olosi tuntuu helpottuneelta tai jopa euforiselta. Saatat huomata hymyileväsi, nauravasi tai jopa itkeväsi onnesta. Olet ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi antanut itsellesi sen, jota kaikkein eniten haluat.

Kukaan ei voi sitä sinulta evätä, paitsi sinä itse. Ja miksi ihmeessä sen tekisit? Miksi eväisit itseltäsi rakkauden? Miksi eväisit itseltäsi sen, jota eniten haluat? Pelko on ainoa asia, joka eteemme voi tulla. Ja tuokin pelko on samasta lähtöisin lähteestä: Sinusta. Ja koska sinulla on viimeinen sana ja luomisen voima ja valinta, voit nyt valita pelosta toisin. Voit valita rakkauden itseäsi kohtaan. Älä valitse niitä ajatuksia, joita pelko synnyttää. Tunne tuo pelko. Se kertoo sinulle vain, ettet anna itsellesi sitä, mitä haluat. Pelko on viestintuoja. Kiitä sitä. Ota se vastaan kiitollisuudella. Ja sen jälkeen anna itsellesi se, jota eniten haluat.

Aloita tämäkin päivä ja tämäkin hetki itsesi rakastamisella, itserakastelulla. Anna itsellesi se, jota eniten haluat. Sinulla on se valta ja voima, iankaikkisesti. Amen.